Ο Payton Siva θα ντεμπουτάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ (20:00, 7/5).

Ο Αμερικανός guard δείχνει σε καλή κατάσταση, στις προπονήσεις των «πράσινων» και έτσι ο Γιώργος Βόβορας αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, για να τον εντάξει σιγά-σιγά στο αγωνιστικό πνεύμα και πλάνο της ομάδας.

Ο Siva θα πάρει τη θέση του Nemanja Nedovic, ο οποίος παραμένει τραυματίας, όπως και ο Stefan Jovic, αλλά σίγουρα ο Σέρβος άσσος θα δώσει κανονικά το παρόν στα playoffs, οπότε δεν σημαίνει κάτι η σαββατιάτικη αλλαγή με τον Αμερικανό νεοφερμένο άσσο του Παναθηναϊκού.

Έτσι το ματς μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους πρωταθλητές Ελλάδος, αφού έχουν τερματίσει στη 2η θέση, όπως και να έχει, αλλά η παρουσία του Siva στο παρκέ προσελκύει τα βλέμματα των φίλων του «τριφυλλιού».

Ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι να διατηρήσει τα ηνία στο ελληνικό πρωτάθλημα και η έλλειψη στον «1» είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Μένει να δούμε αν ο πρώην άσσος της Alba και «καμάρι» του Pitino στο NCAA θα σπάσει την «κατάρα» στη μετά-Καλάθη εποχή.