Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η μνημειώδης φετινή κακοδαιμονία έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν πρόλαβε να… χαρεί τη μεγάλη νίκη επί των Μαδριλένων και είδε το απουσιολόγιό του να γεμίζει… επικίνδυνα εν όψει του “τελικού” της ερχόμενης εβδομάδα κόντρα στην Καντού. Κι αυτό γιατί πέραν του γνωστού απόντα Κώστα Τσαρτσαρή (σ.σ.: ταλαιπωρείται ακόμα από διάστρεμμα), δύο ακόμα “πράσινοι” βρίσκονται στα “πιτς”. Ο λόγος για τους Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Ο “Σόφο” ένιωσε και σήμερα ενοχλήσεις στη μέση (σ.σ.: χθες αγωνίστηκε με ένεση) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπόνησης προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κι άλλο η κατάστασή του. Από εκεί και πέρα, μεγάλο “πλήγμα” προκύπτει από τον τραυματισμό του Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ υπεβλήθη σήμερα σε μαγνητική τομοογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου δέκα μέρα, κάτι που συνεπάγεται την απουσία του από το ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Καντού στο Παλαντέζιο.

Εξάλλου, οι “πράσινοι” θα αναχωρήσουν αύριο το απόγευμα από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Δράμα, όπου την Κυριακή (18/11, 17:00) θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό ΚΑΟΔ.