Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Ισπανία όπου αύριο (21:45, ζωντανά από την ΕΤ1) αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο του Top16 της Ευρωλίγκας. “Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός και μπορεί να το καταλάβει ο οποιοσδήποτε απλά κοιτώντας τη βαθμολογία και τις αγωνιστικές που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του Top16” είπε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης για το αυριανό ματς και συνέχισε:

“Οι δύο ομάδες γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη, αφού ήμασταν στον ίδιο όμιλο και στην κανονική περίοδο. Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σε γρήγορο ρυθμό, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας και θέλει να επιβάλλει αυτό το ρυθμό και στους αντιπάλους της. Θα είναι πολύ βασικό για εμάς να ελέγξουμε το ρυθμό και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες, γιατί εκεί θα κριθεί στο παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή“.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς δήλωσε: “Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν καλά. Δεν υπάρχουν μυστικά. Έχουν νικήσει μία φορά, έχουμε νικήσει μία… Αλλά όλα καταλήγουν σε αυτόν τον αγώνα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε από την αρχή ως το τέλος, γνωρίζοντας πως μετά το τέλος αυτού του αγώνα, πολλά πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει στον όμιλό μας.

Η ήττα εντός έδρας στο Top16 ήταν πικρή για εμάς, καθώς παίξαμε πολύ καλά για 35 λεπτά, αλλά χαλάσαμε αυτή την εικόνα το τελευταίο πεντάλεπτο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια δυνατή ομάδα με νοοτροπία νικητή. Έχουν κερδίσει πολλές φορές αγώνες στα τελευταία λεπτά. Θα πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε”.