Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Λεωνίδας Κασελάκης θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι. Σήμερα η φημολογία αυτή πήρε κατά κάποιον τρόπο επίση μορφή, καθότι ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαρίστησε τον Κασελάκη για την προσφορά του στην ομάδα, με το “τριφύλλι” να του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του και την καριέρα του.

Πριν λίγη ώρα ο 32χρονος άσος είπε το δικό του αντίο μέσω Instagram στους “πράσινους”, ευχαριστώντας τους για τα όσα πέρασαν μαζί την τελευταία διετία. Ακόμη ο άλλοτε άσος του Προμηθέα ευχαρίστησε και τους υπόλοιπους συντελεστές της ομάδας όπως το σταφ και τους συμπαίκτες του, την στιγμή που επεσήμανε ότι εισέπραξε πολλή αγάπη από όλους, την οποία ελπίζει να ανταπέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λεωνίδα, σε ευχαριστούμε για όλα. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου!»

Η ανάρτηση του Κασελάκη:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά του παναθηναϊκου γι’ αυτά τα 2 χρόνια συνεργασίας.Περασαμε όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά πάντα ενωμένοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές,όλο το σταφ και πάνω από όλα τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον κόσμο για την υποστήριξη του στις καλές και στις κακές στιγμές. Εισέπραξα πολλή αγάπη και προσπάθησα να την ανταποδώσω. Καλη συνέχεια»

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leonidas Kaselakis (@leonidas_kaselakis)