Η παρουσία του Ραμέλ Κάρι στο μικρό διάστημα παραμονής του στον Παναθηναϊκό αποτέλεσε ένα από τα θέματα συζήτησης. Δεν είναι λίγο, άλλωστε, να έρχεται Αμερικανός παίκτης στη χώρα μας και μέσα σε λίγες εβδομάδες να “κολλάει” στο “πράσινο” παζλ σα… να παίζει χρόνια στην ομάδα.

Πέραν των όσων, όμως, των όσων έκανε εντός παρκέ, ο Αμερικανός γκαρντ εξέπληξε (θετικά εννοείται) τους ανθρώπους του τριφυλλιού και με την παρουσία του εκτός των αγωνιστικών χώρων. Η ηρεμία και η πραότητα που τον χαρακτήριζε στους αγώνες, βλέπετε, επαληθευόταν και στη ζωή του εκτός παρκέ, με μοναδική εξαίρεση την περίοδο όπου… ανυπομονούσε να έρθει στη χώρα μας η σύζυγός του.

Η ισχυρή πίστη του στο Θεό και το δέσιμο με την οικογένειά του αντικατοπτρίζονται, άλλωστε, στα χέρια του, σημείο στο οποίο έχει αφιερώσει δύο (από τα πολλά) τατουάζ που έχει. Εκτός αυτού δεν ήταν λίγες οι φορές που όσοι τον επισκέπτονταν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, τον έβρισκαν να διαβάζει τη Βίβλο.

Εξάλλου, η παραμονή του στο ρόστερ του τριφυλλιού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού πέρασε με επιτυχία τα τεστ… των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τη χώρα μας και τα θρησκευτικά (και όχι μόνο) αξιοθέατά της…