Δεν είναι δα και επτασφράγιστο μυστικό ο έρωτας που αισθάνεται σε κάθε κομμάτι της ψυχής του ο Mario Hezonja για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, αφού ο ίδιος ο Κροάτης δεν έχει διστάσει να εκδηλώσει τα συναισθήματα πολλάκις μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Κροάτη forward με το «τριφύλλι» μέχρι και το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, το basketblog.gr σας παρουσιάζει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες αναφορές ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Hezonja κατά τα προηγούμενα 6 περίπου χρόνια!

1) Η αναφορά του Διαμαντίδη για αυτόν το 2015

Το 2015, ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραχωρεί συνέντευξη στο φίλο του από τα παιδικά του χρόνια Χρήστο Ανθόπουλο και την τηλεοπτική εκπομπή «Εεεεεε».

Σε μια στιγμή, ο παρουσιαστής τον ρωτάει αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τα ευρωπαϊκά ύδατα, με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να μη διστάζει ιδιαίτερα να αποκαλύψει το όνομα του Hezonja

 

 

 

2) Οι έπαινοι στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρά του

Στις 8 Οκτωβρίου 2017, ο Παναθηναϊκός καταφέρνει να επικρατήσει με 71-68 έναντι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για την αγωνιστική πρεμιέρα της Α1.

Λίγες στιγμές μετά την εν λόγω νίκη, ο Κροάτης αναρτά στο Facebook του αυτό το βίντεο από το…φλεγόμενο ΟΑΚΑ!

 

 

 

3) Η απάντηση στην ερώτηση για την πιο «καυτή» έδρα

 

Στις 29 Μαρτίου 2020, και ενόσω αγωνιζόταν στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Portland Trail Blazers (η σεζόν είχε προς το παρόν αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού), ο Hezonja απάντησε στην ερώτηση ενός ακολούθου του στο Twitter, που τον ρώτησε ποια είναι η καλύτερη έδρα στην Ευρώπη.

«Η ΑΘΗΝΑ. Και δεν είναι καν δύσκολο», απάντησε ο Κροάτης, που με το emoji του τριφυλλιού φανέρωσε την ομάδα για την οποία κάνει λόγο!

 


 

4) Ο διάλογος με τον Γιαννακόπουλο

 

Τον Μάρτιο του 2018, όταν ακόμα αγωνιζόταν για τους Orlando Magic, την ομάδα που δηλαδή τον επέλεξε στη 5η θέση του Draft του 2015, ο Mario Hezonja ανήρτησε* στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία του με τα χρώματα της ομάδας.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος -τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού- σχολίασε:

«Τα πράσινα θα σου πηγαίνουν καλύτερα».

Ο Κροάτης δε θα μπορούσε φυσικά, να μην απαντήσει στον ισχυρό άνδρα της ομάδας των ονείρων του:

«Πάντα μου ταιριάζουν. Σχεδιάζω να έρθω να δω την ομάδα στα Playoffs!», βάζοντας «φωτιά» στο φίλαθλο κοινό του «τριφυλλιού»

*Η ανάρτηση δεν υπάρχει πλέον