Η πρόκριση στα ημιτελικά της Basket League ΟΠΑΠ ήρθε σχετικά εύκολα για την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος απόψε είχε (και πάλι) την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Ραμέλ Κάρι και Αρ Τι Γκουίν. Ο Παναθηναϊκός περιμένει, πλέον, να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά (Πανιώνιος ή Άρης).

Ο προπονητής των “πρασίνων” δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως “δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Λίγο η ώρα, ο ήλιος, η ζέστη δεν ήμασταν εδώ… Και φάνηκε και από τους αριθμούς. Ο Ίκαρος είχε το μεγαλύτερο κίνητρο μπαίνοντας στον αγώνα. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνά μας, ανεβάσαμε το ρυθμό, προσπαθήσαμε να εντάξουμε τα καινούρια παιδιά, γιατί προσφέρονται αυτά τα παιχνίδια. Ο Ίκαρος έκανε συνολικά μια πολύ καλή παρουσία, συγχαρητήρια κι εμείς συνεχίζουμε”.

Ενώ, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης τόνισε: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Άσχετα με το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά, πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, βελτιώνοντας την άμυνά μας και φτάσαμε στη νίκη. Είναι ένα βήμα προς το στόχο μας, έχει πολύ μέλλον ακόμη όμως και πρέπει να καταλάβουμε ότι σε λίγο φτάνουμε στο τέλος και δεν πρέπει να έχουμε στιγμές χαλαρότητας όπως αυτές που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο”.