Ο Mario Hezonja θα κάνει αύριο πραγματικότητα το όνειρό του να παίξει με την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό μέσα στο πράσινο κάστρο. Ο Κροάτης θα κάνει αύριο (2/3, 21:00) το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στο ματς με την Barcelona στο ΟΑΚΑ.

Ο Κροάτης θα είναι στην αποστολή και όλα δείχνουν ότι θα παίξει για πρώτη φορά με την φανέλα με το τριφύλλι.

Ο Hezonja μπορεί να έχει λίγες μέρες στην Ελλάδα και να έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις, αλλά έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έκανε και εντατικά μαθήματα πάνω στα plays, έμαθε όσο περισσότερα γινόταν και είναι έτοιμος να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.

Και φυσικά ο Oded Kattash τον είδε έκρινε ότι μπορεί να παίξει και αναμένεται να τον ρίξει στην μάχη με τους Καταλανούς.

Ο Hezonja από την άλλη έδειξε στις προπονήσεις και ορεξάτος να παίξει, αλλά και ανυπόμονος να αγωνιστεί με την αγαπημένη του ομάδα.

Βέβαια θα ήθελε να παίξει μπροστά στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό βέβαια, δεν γίνεται λόγω των μέτρων του κορονοϊού.

Ο 26χρονος μάλιστα σε κάποια στιγμή της σημερινής προπόνησης πανηγύρισε με σηκωμένα χέρια μπροστά στις άδειες εξέδρες. Κάποιος φίλος της ομάδας έκανε μοντάζ την φωτό και έβαλε την φιγούρα του Hezonja μπροστά σε κατάμεστες κερκίδες σε ποστ που έκανε.

Ο Κροάτης είδε το ποστ και το αναδημοσίευσε και αυτός.

Και έγραψε μάλιστα δείχνοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις του: «Ακριβώς όπως θα είναι».