Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εξελιχθεί και όσον αφορά τις χορηγίες του και για αυτό το λόγο έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με την γνωστή αθλητική εταιρεία Ιntersport.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την INTERSPORT Athletics.

Η INTERSPORT αποτελεί τη Νο1 εταιρία αθλητικών ειδών, με eshop και 53 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αρχής γενομένης από την Δευτέρα 8 Μαρτίου, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τις επίσημες εμφανίσεις και τα υπόλοιπα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μας με την υπογραφή της ADIDAS από το eshop αλλά και από τα καταστήματα της INTERSPORT, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Ο Chief Business Officer της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Σταύρος Ντίνος δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την INTERSPORT, μιας διεθνώς αναγνωρισμένης εταιρίας αθλητικών ειδών. Είμαστε βέβαιοι πως μια τέτοια συνέργια, η οποία συνδυάζει την ποιότητα και την εμπειρία των συνεργατών μας με την ένδοξη ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, θα έχει ως αποτέλεσμα την άριστη προώθηση και διάθεση των επίσημων προϊόντων της ομάδας στους φιλάθλους μας. Ευελπιστούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες τους, αναλογιζόμενοι την υπομονή που έχουν δείξει όλον αυτόν τον καιρό και αντιμαχόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την παρούσα χρονική στιγμή στο λιανικό εμπόριο. Κλείνοντας, για ακόμα μια φορά φέτος, νιώθουμε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξή τους και τους ευχόμαστε να απολαύσουν τις αγορές τους».

Ο Γενικός Διευθυντής της INTERSPORT Βαγγέλης Μπάτρης δήλωσε: «Το όραμα της INTERSPORT είναι να εμπνεύσει ακόμα περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες να μπουν στην καρδιά των Σπορ #TheHeartOfSport, και ευελπιστούμε μέσα από τη συνεργασία με την KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Με πείσμα και σθένος απέναντι στις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της πανδημίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το φίλαθλο κόσμο. Η ιστορία και οι επιτυχίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο, και η κοινωνική της συνεισφορά, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα στη συμφωνία. Είμαστε αισιόδοξοι για την έναρξη της συνεργασίας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα».

INFO

Η INTERSPORT Athletics ανήκει στον όμιλο FOURLIS και δραστηριοποιείται από το 2000 στην ελληνική αγορά με 53 καταστήματα.

Επιπλέον δραστηριοποιείται στη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

Βρίσκεται δίπλα σε όλους όσους η άθληση είναι πάθος και τρόπος ζωής αλλά και σε όλους εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σήμερα την άθληση!

Ζούμε στον παλμό της καρδιάς των σπορ. Σε κάθε δρόμο, γήπεδο, πλαγιά και μονοπάτι. #TheHeartOfSport

Έλα να βρεις τη δική σου θέση στην καρδιά των σπορ.

Αποστολή μας να σε στηρίζουμε όπου κι αν φτάσεις το σπορ σου με τον ενθουσιασμό, τις συμβουλές και τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό!

Η INTERSPORT είναι η Νο1 εταιρία αθλητικών ειδών, με eshop και 53 καταστήματα στην Ελλάδα!»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του “τριφυλλιού”: