Με την επανενεργοποίηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη σε προπονητικά καθήκοντα να μοιάζει πλέον δεδομένη, όπως και η συνεργασία του με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, στον Παναθηναϊκό μένει να απαντηθεί ένα ακόμα ερώτημα για το τεχνικό επιτελείο που θα τον καθοδηγήσει στο υπόλοιπο της σεζόν. Αν θα είναι “δίδυμο” ή, αν θα υπάρξει και ενίσχυση.

Η δεύτερη περίπτωση μοιάζει να είναι η πιθανότερη δηλαδή να αναζητηθεί και φέτος ένας… Πρίφτης. Οχι ο Δημήτρης, ο ορίτζιναλ ο οποίος μπορεί να κέρδισε μόνο συμπάθειες στο περσινό του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό όμως με τον Αρη να έχει υποχρεώσεις και… νέο επενδυτή θεωρείται άνευ ουσίας κάθε κουβέντα περί αποχώρησής του από εκεί.

Οι σκέψεις αφορούν σε προσθήκη στο επιτελείο κάποιου Ελληνα προπονητή που να είναι ενεργός “χεντ κόουτς” και να βοηθήσει την κατάσταση κυρίως στο κοουτσάρισμα. Κάποια λύση για παράδειγμα, σαν τον Νίκο Βετούλα, τον Χάρη Μαρκόπουλο, τον Αρη Λυκογιάννη, προπονητή δηλαδή της νέας γενιάς, με καλή χρονιά και πιθανότατα χωρίς υποχρέωσεις μετά το τέλος της κανονικής περιόδου ή, με δυνατότητα να αποχωρήσει από την ομάδα του που δεν θα του στερήσει μια μεγάλη ευκαιρία καριέρας αν του παρουσιαστεί.