Και πώς να μην τον γνωρίζει; Συνεργάστηκε μαζί του για τρεις σεζόν. Σε Γκαζιαντεπ (2015-2017) και Μπασακχερίρ (2018-2019).

Το Sportime επικοινώνησε με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Χαποέλ Χολόν.

Η επικείμενη απόκτηση του 33χρονου Καναδού, ενός πρώην παίκτη του Δέδα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την αλυσίδα, αφού το καλοκαίρι η ΑΕΚ πήρε τον Μάρκους Σλότερ από την Μπάνβιτ!

«Ο Ράουτινς είναι σουτέρ. Ξέρει να βγαίνει από τα σκριν, αλλά μπορεί να κάνει και φάσεις μόνος του. Δεν έχει μόνο στατικό σουτ. Δεν θέλει χρόνο για να σκοράρει και σε μία ομάδα της Euroleague που χρειάζεται κάτι παραπάνω, μπορεί να το δώσει. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να προσφέρει στο σουτ», εξήγησε ο Δέδας.

Και συνέχισε, αναλύοντας τη σεζόν 2016-2017 στη Γκαζιαντέπ. Οι οποίες διέθεταν μπόλικες ελληνικές… πινελιές. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

«Ήταν καλή χρονιά. Με τον Μάρκους Ντένμον στο «δύο», τον Ράουτινς στο «τρία», τον Γουίλ Τσέρι στον «άσο» και στις θέσεις τέσσερα και πέντε τον Μάρκους Χάισλιπ», είπε στο Sportime o Δέδας.

Και εμείς θα εξηγήσουμε: Οι Ντένμον και Χάισλιπ φόρεσαν τη φανέλα του Παναθηναϊκου (2017-2018 και 2010, αντίστοιχα) και ο Γουίλ Τσέρι αυτή του Ολυμπιακού (από πέρσι μέχρι σήμερα).  Ο Ράουτινς θα πάρει τη δική του φανέλα των «αιωνίων» άμεσα…

πηγή: Sportime