Η αλήθεια είναι ότι οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι δεν είναι πάντα… φερέγγυοι. Από την άλλη όμως, εδώ και λίγη ώρα επιμένουν ότι τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Oded Kattash έκλεισε οριστικά στον Παναθηναϊκό.

Ο δημοσιογράφος του «sport5», Roi Cohen ανέβασε δυο ποστ στο twitter με τα οποία όχι μόνο ανέφερε ότι ο 46χρονος κόουτς αφήνει οριστικά την Hapοel Jerusalem, διότι έκλεισε στον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε λόγο και για το πότε ο Kattash αναλαμβάνει το «τριφύλλι».

Ο Cohen τόνιζε ότι ο προπονητής της ομάδας της Ιερουσαλήμ θα πάρει επίσημα τα ηνία στους «πράσινους» αμέσως μετά τις 13/1.

«Γιατί μετά τις 13/1;», ίσως αναρωτηθείτε…

Η Hapoel υποδέχεται στις 13/1 στην «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ την Turk Telekom σε ένα ματς «τελικό» για τους γηπεδούχους στην τελευταία αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων του Basketball Champions League.

Η Hapoel ισοβαθμεί στην 2η θέση του ομίλου της με την Igokea με σκορ 2-2 και θέλει την νίκη επί των Τούρκων (είναι πρώτοι με σκορ 3-1) για να προκριθεί. Οπότε σύμφωνα με τον Cohen ο Kattash θα κοουτσάρει την ομάδα του στο κρισιμότατο αυτό ματς και μετά θα πάρει δρόμο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό (έπαιζε στην ομάδα από το 1999 έως το 2001 οπότε και αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα το μπάσκετ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο), ως ροπονητής πλέον.

Βέβαια, ο Cohen είχε γράψει πιο νωρίς σήμερα ότι η Hapoel δεν αφήνει τον Kattash να φύγει. Από την άλλη σενάρια ανέφεραν ότι η ομάδα του θέλει πάση θυσία αποζημίωση από τον Παναθηναϊκό για να λύσει το συμβόλαιο του 46χρονου προπονητή της και να τον αφήσει να πάει στους «πράσινους» και αυτό είναι ένας… γόρδιος δεσμός που «ζορίζει» το θέμα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού» από τον Kattash.

 

TA POST TOY ROI COHEN