Ο Nemanja Nedovic δυο χρόνια το είχε αστεφάνωτο το κορίτσι. Ήταν δυο χρόνια μαζί του και για γάμο τίποτα. Και τι κορίτσι ε; Η εκλεκτή της καρδιάς του, Mina Milutinovic… καίει καρδιές και ανάβει φωτιές με την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού σκέφτηκε πως ήρθε η ώρα να επισημοποιήσει τη σχέση του με το γνωστό και φυσικά πανέμορφο και καλλίγραμμο μοντέλο. Και το έκανε.

Ο Nemanja Nedovic ανήκει πια στο «κλαμπ των παντρεμένων», καθώς πήρε την εκλεκτή της καρδιάς του, Mina Milutinovic με παπά και με κουμπάρο.

Ο γάμος έγινε σε ένα πανέμορφο εξωτερικό χώρο. Ο Σέρβος γκαρντ, που θα παίζει στη νέα σεζόν στο «τριφύλλι», δεν έδωσε λεπτομέρειες για τον τόπο της τελετής.

Μικρή σημασία έχει αυτό, όμως.

Σημασία έχει ότι το ζευγάρι απόλαυσε την μεγάλη στιγμή και φαινόταν αυτό σε όλες τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media.

Η ευτυχία φαινόταν καθαρά στα πρόσωπα του Nemanja Nedovic και της Mina Milutinovic. Φαινόταν ότι ζούσαν μια μαγική, ξεχωριστή και πολύ σπουδαία στιγμή. Και φυσικά μια στιγμή που αγάπη τους φαινόταν καθαρά σε κάθε έκφραση των προσώπων τους.

Μαζί τους ήταν και συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι απόλαυσαν κι αυτοί τις ωραίες στιγμές και φυσικά ευχήθηκαν στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον».

ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ NEMANJA NEDOVIC ΚΑΙ ΤΗΣ MINA MILUTINOVIC