Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην πάντα αφιλόξενη και καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα και στο μυαλό όλων στο «Πράσινο στρατόπεδο» είναι συγκεντρωμένο και προσηλωμένο στο στόχο της νίκης καθώς θέλουν να πάρουν και μια ρεβάνς της ήττας του στο ματς του πρώτο γύρου στο ΟΑΚΑ.

Αυτά δήλωσε ο Σάσα Πάβλοβιτς, μιλώντας στη Σέρβικη ιστοσελίδα Novosti, που δεν αναμένεται να εχει θέρμη υποδοχή από τους φιλάθλους του Ερυθρού Αστέρα λόγω της θητείας του στην Παρτιζάν.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Σχετικά με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Αστέρα σχολίασε: “Πάντα έλεγα ότι το μπάσκετ παίζεται για να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι. Είναι εκεί για να χειροκροτούν και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και να αγωνιζόμαστε”.

Οσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα εξήγησε πως “είμαστε σε καλό ρυθμό και οι δυο ομάδες και θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είναι ακόμα νωρίς για προβλέψεις. Έχουμε αλλάξει αρκετά ως ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχουμε βελτιωθεί και όλα πήραν το δρόμο τους. Φυσικά πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα”.

Ενώ τέλος ο Μαυροβούνιος άσσος τόνισε πως “θέλουμε να κερδίσουμε στο Βελιγράδι και μιλώντας πάντα σε αθλητικά πλαίσια θέλουμε τη ρεβάνς για την ήττα μας στην Αθήνα”.