O Σάσα Πάβλοβιτς πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στην νικηφόρα εκτός έδρας αναμέτρηση του Κύπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Μαυροβούνιος είχε καταλυτική παρουσία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρσησης, δείχνοντας στοιχεία της ποιότητας του και δικαιολογώντας το πολυετές πέρασμα του από το ΝΒΑ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην αυριανή(11/10,17.00) πρεμιέρα της Basket League, η οποία θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Άρη στο “Nick Galis Hall”.

O Σάσα Πάβλοβιτς  ήταν ο παίκτης που εγκαινίασε από πλευράς Παναθηναϊκού το προσωπικό blog της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ,  μιλώντας για τη νέα χρονιά που ξεκινά αλλά και για την “δύσκολη” εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλά στην Θεσσαλονίκη

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ

Είναι μεγάλη μου χαρά το ότι θα μοιράζομαι τις σκέψεις μου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Basket League. Με την ευκαιρία αυτή δίνω τις καλύτερες ευχές μου ώστε να έχουμε μια υπέροχη χρονιά γεμάτη υγεία και με τα γήπεδα γεμάτα.

Οι επίσημες υποχρεώσεις μας αρχίζουν από τη Θεσσαλονίκη καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία ομάδα, όπως ο Άρης. Οι περισσότεροι ακόμα ασχολείστε με τη νίκη μας στο κύπελλο επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ αλλά σας βεβαιώνω ότι για εμάς αυτή η ιστορία τέλειωσε το βράδυ της Πέμπτης. Δεν είχαμε να σκεφτούμε τίποτε περισσότερο για εκείνο τον αγώνα, είχαμε φέρει εις πέρας την αποστολή μας και ήμασταν χαρούμενοι.

Όμως έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, άλλωστε.

Βρισκόμαστε στη διάρκεια μιας δύσκολης εβδομάδας για εμάς… Πέρασε ο Ολυμπιακός στο κύπελλο, τώρα έχουμε Θεσσαλονίκη και Άρη, ακολουθούν δε η Λοκομοτίβ στη Ρωσία για την έναρξη της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός (πάλι) στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Το σωστό είναι να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα κι έτσι θα κάνουμε.

Από το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε τον Άρη διότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολη η αποστολή μας στη Θεσσαλονίκη.

Οι αντίπαλοί μας είναι ισχυρή ομάδα, παίρνει δύναμη από την έδρα της κι έχει ενθουσιασμό. Εμείς σεβόμαστε τον Άρη, όπως και κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλά στη Θεσσαλονίκη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κι έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω… Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο ώστε να τα καταφέρουμε απέναντι σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού για την υποστήριξη που μου παρέχουν στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram… Δεν προλαβαίνω καλά- καλά να ποστάρω φωτογραφία μου κι ακολουθούν εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, κάτι που δείχνει πόσο μας αγαπά ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και πόσο υψηλή είναι η ευθύνη που έχουμε εμείς, ως παίκτες.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε κι ανυπομονώ να δω γεμάτο το ΟΑΚΑ.

Θα τα πούμε την άλλη εβδομάδα

Σάσα