Ξεκίνησε σήμερα (4/7) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού, για τη σεζόν 2016-2017. Η διοίκηση του συλλόγου, κάλεσε εκ νέου τους φίλους του «τριφιλλιού» να πάρουν τη… δική τους θέση στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μπαίνοντας πια στη μετά-Διαμαντίδη εποχή, η οποία εκτός της πρόκλησης της ανάκτησης του «σκήπτρου» του πρωταθλητή Ελλάδος, εμπεριέχει και το βίωμα της εμπειρίας της νέας Ευρωλίγκα, με τις κορυφαίες 16 ομάδες της Ευρώπης να αναμετρώνται μεταξύ τους.

Οι ιθύνοντες μάλιστα, φρόντισαν να δώσουν γρήγορα το αντίστοιχο «ερέθισμα» για να πείσουν τον κόσμο να ξεκινήσει να προσέρχεται, για να προμηθευτεί το δικό του εισιτήριο διαρκείας. Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον, οι «πράσινοι» γνωστοποίησαν και αυτή του Μάικ Τζέιμς και το κοινό τους ανταποκρίθηκε άμεσα. Ήδη έχει σημειωθεί σημαντική κινητικότητα για την αγορά των καρτών της νέας σεζόν.

Οι προσδοκίες είναι ξανά σημαντικές για τον Παναθηναϊκό και οι φίλοι του δε σταματούν να είναι στο πλευρό του, περιμένοντας να δουν εκ του σύνεγγυς όσα ετοιμάζει ο Αργύρης Πεδουλάκης, τόσο για τις εντός συνόρων διοργανώσεις όσο και για την νέα Ευρωλίγκα.