Ο Παναθηναϊκός έχασε νωρίς νωρίς τον Ντίνο Μήτογλου και πρόσφατα τον Mario Hezonja, αποχαιρέτησε τους Aaron White, Ben Bentil, από εκεί και πέρα όμως κράτησε αρκετά “κομμάτια” από την ομάδα που τον οδήγησε στο νταμπλ της περασμένης χρονιάς στην Ελλάδας. Ένας εκ των παικτών που συνέθεσαν το rotation της σεζόν 2020-21 ήταν και ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη χρονιά στο “τριφύλλι”.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο 31χρονος φόργουορντ (1990, 2.01μ.) έπαιξε σε 28 αγώνες συνολικά στην Basket League με τον Παναθηναϊκό, έχοντας 4,1 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ σε 13,3 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, με 58,1% στα δίποντα, 33,3% στα τρίποντα και 86,9% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ο Κασελάκης έγινε ο 4ος παίκτης που ανανέωσε από την περσινή ομάδα μετά τους Nemanja NedovicΙωάννη Παπαπέτρου και Λευτέρη Μποχωρίδη. Θυμίζουμε ότι οι δραστήριοι, φέτος, “πράσινοι” απέκτησαν τους Kendrick Perry, Daryl Macon, Jehyve Floyd, Okaro WhiteAlpha Diallo και Νίκο Χουγκάζ, ενώ αποχαιρέτησαν ακόμα τον Νίκο Δίπλαρο.