Ο άτυχος παίκτης του Παναθηναϊκού TJ Bray πέρασε τελικά σήμερα (18/3) την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε τελικά σήμερα στην επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Αμερικανός υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού σε μια ανύποπτη φάση της χθεσινής προπόνησης της ομάδας.

Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι η επέμβαση έγινε από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη και ήταν επιτυχημένη.

Μάλιστα ο TJ Bray θα ξεκινήσει την αποθεραπεία από αύριο. Όλα δείχνουν πάντως, ότι θα μείνει 4 με 6 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο TJ Bray αποκτήθηκε πριν από μόλις 37 μέρες από τον Παναθηναϊκό. Η απόκτησή του ανακοινώθηκε στις 8/2.

Ο Αμερικανός έπαιζε με τον Παναθηναϊκό μόνο στην Basket League. Δεν μπορούσε να αγωνιστεί με το τριφύλλι και στην Euroleague, καθώς οι πράσινοι δεν πρόλαβαν τις σχετικές ημερομηνίες που υπήρχαν για τις… εσωτερικές μεταγραφές στην διοργάνωση. Ο Bray έπαιξε στην αρχή της σεζόν με την Bayern στην Euroleague και μετά πήγε στην Zaragoza ως δανεικός.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έδειξε αμέσως την κλάση του και απέδειξε ότι είναι σουτέρ… serial killer. Ο Bray πρόλαβε να παίξει μόλις 3 ματς με την ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είχε μέσο όρο 17,67 πόντους με το «μυθικό» 59,26% στα τρίποντα (16/27), ενώ είχε ακόμα 66,67% στα δίποντα, 2 ριμπάουντ, 4,67 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού του στο δεξί χέρι υποβλήθηκε ο Τι Τζέι Μπρέι το μεσημέρι της Πέμπτης (18/3) στο «ΥΓΕΙΑ», από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που υπέστη κάταγμα στο τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης (17/3), αναμένεται από αύριο (19/3) να ξεκινήσει αποθεραπεία.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».