Εδώ είναι που λένε ταξίδι – Οδύσσεια και δεν υπερβάλουν και καθόλου. Ο Παναθηναϊκός έφτασε απόψε στην Ελλάδα από την Μόσχα, μετά από ένα ταξίδι Γολγοθά όχι μιας όχι τριών, όχι τεσσάρων, όχι δέκα ωρών, αλλά 16 ωρών παρακαλώ!

Ναι δεν γράψαμε κάτι λάθος. Το ταξίδι της ομάδας από την Μόσχα προς την Αθήνα κράτησε 16 ώρες.

Οι «πράσινοι» δεν έφυγαν για Ελλάδα μετά το χθεσινό (2/10) ματς με την Khimki, όπου το «τριφύλλι»… άφησε στον τόπο τους Ρώσους και πήρε ένα πολύ σημαντικό «διπλό» (68-67).

Η αποστολή διανυκτέρευσε στην Ρωσία και έφυγε σήμερα το πρωί στις 6 από την Μόσχα. Η ομάδα δεν πέταξε κατευθείαν για Ελλάδα. Από την Μόσχα πήγε στο Λονδίνο και από εκεί πήρε τον δρόμο για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έφτασε στα… πάτρια εδάφη μετά από 16 ώρες!.

Γολγοθάς ήταν πάντως, και το ταξίδι του Παναθηναϊκού από την Ελλάδα προς την Ρωσία. Οι «πράσινοι» πέταξαν αρχικά την Τετάρτη για Λονδίνο. Έμειναν εκεί μια μέρα και την Πέμπτη αναχώρησαν από την αγγλική πρωτεύουσα για την Μόσχα.

Μάλιστα η ομάδα έφαγε δυο ώρες στο αεροδρόμιο της Μόσχας εξαιτίας των εξονυχιστικών ελέγχων (λόγω του κορονοϊού) και ο Γιώργος Βόβορας ακύρωσε την προπόνηση που θα έκαναν εκείνο το βράδυ οι παίκτες του στο γήπεδο.