Οι Howard Sant-Roos και Aaron White δεν κατόρθωσαν να μπουν στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων ούτε και σήμερα. Οι δυο παίκτες έκαναν και πάλι ατομικό και στον Παναθηναϊκό αγωνιούν για την συμμετοχή τους στο ντέρμπι (9/10) με τον Ολυμπιακό.

Η αγωνία έχει να κάνει περισσότερο με τον Sant-Roos (ενοχλήσεις στον αστράγαλο, στον οποίο είχε υποστεί διάστρεμμα στις 4/9). Όχι, πως το θέμα White (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) δεν τους καίει. Απλά η ομάδα έχει περισσότερες λύσεις στο «4».

Αντίθετα το θέμα του Κουβανού είναι… υψίστης σημασίας. Ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη (θλάση) και ο Pierre Jackson, που είναι «off» (έχει υποστεί κι αυτός θλάση) έχουν αφήσει την ομάδα ουσιαστικά μόνο με ένα κλασικό «άσο». Κι αυτόν όχι έτοιμο, καθώς ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μόλις χθες. Ο λόγος για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Keifer Sykes.

Ο Κουβανός προοριζόταν από την αρχή για να βοηθάει στο «1» και η ομάδα τον έχει ανάγκη, καθώς αν δεν παίξει στο ντέρμπι το φίδι θα κληθεί να βγάλει από την τρύπα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Nedovic (θα παίξει αναγκαστικά «άσος») με τον Sykes.

Η κατάσταση των δυο παικτών θα επανεξεταστεί αύριο. Αμφότεροι δείχνουν πάντως, ότι πιθανότατα θα προλάβουν το ντέρμπι, αλλά φυσικά δεν θα είναι έτοιμοι 100%, καθώς έχουν χάσει πολλές προπονήσεις.