Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr, οι πλευρές των Παναθηναϊκού και Ιωάννη Παπαπέτρου φαίνεται πως βρίσκονται αρκετά κοντά σε μια πιθανή ανανέωση της κοινής τους συνεργασίας για τα επόμενα 3 χρόνια!

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί κάποια εξέλιξη από την ίδια την «πράσινη» ΚΑΕ, αλλά όλα δείχνουν πως ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίζει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα έτη, υπογράφοντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 2 + 1 ετών.

Πρόκειται για μια τρομερή κίνηση του Παναθηναϊκού και των Δημήτρη ΔιαμαντίδηΦραγκίσκου Αλβέρτη, που παρά τις σειρήνες από Efes Anadolu, Armani Milano και Real Madrid έπεισαν τον Παπαπέτρου να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Φέτος, ο Ιωάννης υλοποίησε την κορυφαία ατομικά σεζόν της καριέρας του, μετρώντας αθροιστικά 12.5 πόντους (career high), 4 ριμπάουντ (career high) και 2 ασίστ (career high) σε 45 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με την παραμονή του στο Μαρούσι να δηλώνει το έναυσμα για το νέο και πιο δυναμικό βήμα του νέου Παναθηναϊκού του Δημήτρη Πρίφτη σε Ελλάδα και Ευρώπη.