Ο Marcus Foster έκανε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και έδειξε ότι ανεβάζει στροφές. Όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του και ότι έχει βάλει πλώρη για το εξ αναβολής (από την 3η Αγωνιστική) ματς με την Villeurbanne (1/12) στην Γαλλία.

Από την άλλη ο κορονοϊός δείχνει να έχει μείνει πλέον μακριά από το «τριφύλλι». Η ομάδα έκανε τεστ Covid-19 μετά το χθεσινό νικηφόρο ματς με την Bayern στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής της Euroleague. Το αποτελέσματα βγήκαν σήμερα και έδειξαν ότι όλα τα τεστ ήταν «αρνητικά» και η ομάδα είναι καθαρή από τον ιό.

Όσο για τον Marcus Foster, ο Αμερικανός είχε υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στο παιχνίδι με την Baskonia στις 19/11 στην Βιτόρια και ήταν «off» από τότε. Πλέον όμως, δείχνει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην ενεργό δράση.

Ο Foster έχει γκαζώσει για να παίξει με την Villerubanne στην 1/12. Η επιστροφή του θα ισχυροποιήσει φυσικά την ομάδα σε μια δύσκολη «διαβολοβδομάδα» για τους «πράσινους», καθώς μετά το εξ αναβολής ματς (για την 3η Αγωνιστική) της Γαλλίας, ο Παναθηναϊκός θα πάει στην Ιταλία (3/12) για να παίξει με την Armani για την 12η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο μεταξύ χαλαρή προπόνηση έκανε σήμερα η υπόλοιπη ομάδα προκειμένου να αποφορτιστεί από το χθεσινό ματς με την Bayern.