Όλα τα είχε ο Παναθηναϊκός η τρομερή ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Μόσχας και ην ακύρωση της προπόνησης του έλειπαν για να δέσει το γλυκό! Οι ρωσικές αρχές κράτησαν δυο ώρες στους ελέγχους στο αεροδρόμιο της Μόσχας τον Παναθηναϊκό! Έτσι η αποψινή προπόνηση της ομάδας ακυρώθηκε και το «τριφύλλι» θα κάνει αύριο το πρωί μόνο ένα ξεμούδιασμα και θα πάει το βράδυ (2/10, 20:00) να παίξει με την Khimki.

Οι «πράσινοι» έφτασαν στις 19:00 σήμερα στην Μόσχα και ήλπιζαν ότι θα έφευγαν γρήγορα για να πάνε στο ξενοδοχείο και μετά στο γήπεδο για προπόνηση. Λογάριαζαν όμως, χωρίς τους ελέγχους.

Οι ρωσικές αρχές… είχαν δυο ώρες την πράσινη αποστολή στο αεροδρόμιο της Μόσχας, καθώς οι έλεγχοι εκεί (λόγω φυσικά των μέτρων κα των περιορισμών για τον κορονοϊό) είναι… αιώνιοι. Έτσι ο Βόβορας αποφάσισε να ακυρώσει την προπόνηση, επειδή άπαντες ήταν κατάκοποι.

Και ήταν λογικό αυτό, καθώς η ομάδα έκανε ταξίδι Γολγοθά για να πάει στην ρωσική πρωτεύουσα, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκαλέσει οι περιορισμοί στις πτήσεις  λόγω του ιού.

Οι πράσινοι έφυγαν από την Ελλάδα την Τετάρτη και πήγαν στο Λονδίνο. Από εκεί πέταξαν σήμερα (1/10) για την Μόσχα και την… πάτησαν στους ελέγχους.

Και φυσικά όλα αυτά δεν είναικ τα πιο μεγάλα προβλήματα της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Khimki στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός πήγε αποδεκατισμένος στη Μόσχα. Ο Howard Sant-Roos έχει ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο από το διάστρεμμα που είχε υποστεί και έτσι αποφασίστηκε να κοπεί από την αποστολή.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Pierre Jackson υπέστη θλάση στην τελευταία προπόνηση λίγες ώρες πριν το ταξίδι για το Λονδίνο, ενώ ο Aaron White είχε ενοχλήσεις και έτσι αποφασίστηκε να μην πάνε στην Μόσχα με την ομάδα.