Η πρώτη φετινή ήττα του Παναθηναϊκούμετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι 2 παρατάσεων κόντρα στη Zenit St. Petersburg του γνώριμού τους Xavi Pascual– δεν έμεινε μονάχα στο αποτέλεσμα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αντικρίζει τον Daryl Macon να αποχωρεί τραυματίας από τη συνάντηση στις απαρχές του δευτέρου ημιχρόνου!

Ο Αμερικανός shot maker υπέστη διάστρεμμα κόντρα στους Ρώσους, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση ικανή για να συνεχίσει και να τεθεί knock out -και- για προληπτικούς λόγους.

Πλέον, το «τριφύλλι» έρχεται αντιμέτωπο με ακόμα ένα «κρούσμα» τραυματισμού, αφού εδώ και καιρό βρίσκεται στα πιτς και ο Nemanja Nedovic -που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου στο 3ο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αύριο (8/9) αναμένεται να λάβουν χώρα οι απαραίτητες μαγνητικές εξετάσεις που θα καθορίσουν το μέγεθος της ζημιάς αλλά και το χρονικό όριο της αποκατάστασής της, με τους «πράσινους» να ζορίζονται καθότι πρέπει να βρίσκονται σε λίγες μέρες στο Μόναχο για φιλικό τουρνουά κόντρα σε Bayern Munchen, Virtus Bologna και Ερυθρό Αστέρα (11-12 Σεπτεμβρίου).