Ο Oded Kattash τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το όλο θέμα όμως, δεν είναι εύκολο, καθώς η αποζημίωση που ζητάει η Hapoel Jerusalem, για του λύσει τα συμβόλαιο, αποτελεί γόρδιο δεσμό και «ζορίζει» το όλο θέμα.

Στον Παναθηναϊκό τα οικονομικά είναι «μετρημένα» και έτσι η αποζημίωση που ζητάει η Hapoel για να λύσει το συμβόλαιο του 46χρονου κόουτς και να του επιτρέψει να μετακομίσει στο «τριφύλλι» αποτελεί ένα σημαντικό «αγκάθι».

Ο Kattash, βέβαια, πιέζει τους Ισραηλινούς για να βρεθεί λύση. Θέλει να βρεθεί η χρυσή τομή, διότι θέλει να γυρίσει πίσω στα παλιά του πράσινα λημέρια. Ο Ισραηλινός παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1999 έως το 2001, οπότε και αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα το μπάσκετ, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο γόνατο.

Το θέμα όμως, δεν εξαρτάται απ΄ αυτόν ή τον Παναθηναϊκό με τον οποίο τα έχει βρει. Το μαχαίρι και το καρπούζι το κρατάει η Hapoel. Ο σύλλογος της Ιερουσαλήμ δεν δείχνει διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει έτσι.

Μάλιστα νωρίτερα ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Roi Cohen ανέφερε ότι η Hapoel δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει ούτε με αποζημίωση,

Μετά ήρθαν στην επιφάνεια σενάρια που ανέφεραν ότι η Hapoel το συζητάει, αλλά θέλει αποζημίωση.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάντως, κι άλλα ονόματα στην λίστα του με πρώτα αυτά του Σωτήρη Μανωλόπουλου και του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Πρίφτης όμως, έχει συμβόλαιο με την Unics.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ROI COHEN