Τα προβλήματα είναι τόσα πολλά στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, που σήμερα οι (διαθέσιμοι) παίκτες δεν ήταν αρκετοί ούτε για προπόνηση! Οι “πράσινοι” έφτασαν τις επτά απουσίες, με συνέπεια να προπονηθούν σε ατομικό επίπεδο το απόγευμα της Παρασκευής (11/3).

Στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Howard Sant-Roos με ίωση και υψηλό πυρετό. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που νοκ άουτ έχουν τεθεί τα τελευταία 24ωρα και οι Βασίλης Καββαδάς, Λευτέρης Μαντζούκας. Εκτός μάχης θεωρούνται ακόμα οι δύο παίκτες που έχουν κορονοϊό, καθώς και οι τραυματίες Nikola Jovic και Λευτέρης Μποχωρίδης, με τον δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και στους προσαγωγούς. Ο διεθνής γκαρντ θα υποβληθεί μάλιστα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εξακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Πάλι καλά λοιπόν που ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειαστεί να παίξει απόψε, μιας και το ματς με τη Zenit για την 29η αγωνιστική της EuroLeague ανεστάλη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Το ερώτημα πλέον είναι πόσους θα έχει ετοιμοπόλεμους στο παιχνίδι της Κυριακής (13/3, 20:00) με το Περιστέρι για τη 17η αγωνιστική της Basket League και φυσικά το ντέρμπι της EuroLeague που έπεται με τον Ολυμπιακό.