Ο Mario Hezonja δεν είναι ακόμα πανέτοιμος 100% (δεν ξέρει καν τα Plays της ομάδας και τα ονόματα όλων των συμπαικτών του). Από την άλλη δεν έχει δηλωθεί και στο ρόστερ της Basket League ως τώρα και έτσι ο Κροάτης δεν θα κάνει ντεμπούτο αύριο (28/2) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη. Αντίθετα όλα δείχνουν ότι ο Λευτέρης Μαντζούκας θα είναι στην 12άδα και αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό.

Οσο για τον Hezonja ο Κροάτης κάνει συνέχεια εντατικά μαθήματα για να μάθει τα συστήματα της ομάδας, αλλά να ανεβάσει και όσο γίνεται στροφές.

Για την ώρα ως πιο πιθανή ημερομηνία του ντεμπούτου του είναι η Τρίτη 2 Μαρτίου. Στις 2/3/2021 η ομάδα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Barcelona στην “διαβολοβδομάδα” της Euroleague. Ο Hazonja ίσως κάνει ντεμπούτο απέναντι στην… ομάδα του (οι Καταλανοί έχουν τα δικαιώματά του στην Ευρώπη και αυτοί έδωσαν άδεια για να παει ως δανεικός στον Παναθηναϊκό), εκτός κι αν οι μπλαουγκράνα έχουν ζητήσει (επειδή ο παίκτης τους ανήξει) διακριτικά από τον Παναθηναϊκό να μην παίξει στο μεταξύ τους ματς.

Αν πάλι δεν κριθεί έτοιμος να παίξει, τότε θα παίξει για πρώτη φορά με το τριφύλλι την Πέμπτη 4/3 στο Μόναχο στο ματς με την Bayern στην 28η αγωνιστική της Euroleague.

Προπόνηση και παραμονή Nedovic στα πιτς

Στο μεταξύ η ομάδα επέστρεψε σήμερα το απόγευμα πίσω στην Ελλάδα από το Βερολίνο, όπου το τριφύλλι έχασε χθες από την Alba. Η ομάδα δεν πρόβαλε να πάρει ανάσα. Άπαντες πήγαν στο ΟΑΚΑ και έκαναν προπόνηση, καθώς αύριο υπάρχει το ματς με τον Άρη. Οσοι, βέβαια, έπαιξαν απέναντι στην Alba προπονήθηκαν πιο χαλαρά.

Ο Nemanja Nedovid από την άλλη παραμένει εκτός, καθώς συνέχισε και χθες την αποθεραπεία του.