Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν καταλαβαίνει τίποτα! Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία του για τα εξ αναβολής ματς με τον Προμηθέα στην Αχαΐα (24/4) με τον «Big Papa» που είχε υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα δεξιού άκρου ποδός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή να δείχνει ότι «προσπερνάει» τον τραυματισμό του.

Ο σέντερ του τριφυλλιού έβγαλε μέρος του σημερινού προγράμματος και όλα δείχνουν όττι θα είναι στην αποστολή για το παχνίδι με τους Πατρινούς, το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέροη νγια τους πράσινους, καθώς η ομάδα έχει εξασφαλίσει ήδη την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα «φουλάρει» στην αυριανή προπόνηση κι αν όλα πάνε φυσιολογικά θα πάει στην Πάτρα και θα είναι στην 12άδα στο ματς με τον Προμηθέα.

Αντίθετα «εκτός» φυσικά έμεινε ο Λευτέρης Μαντζούκας, που είχε τραυματιστεί κι αυτός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο τραυματισμός του 17χρονου παίκτη όμως, είναι πολύ πιο σοβαρός από του Παπαγιάννη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας υπέστη ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης του δεξιού άκρου ποδός στο «Ιβανώφειο» και έτσι θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός δράσης.

Από την άλλη στα πιτς έμεινε σήμερα και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και έκανε θεραπεία μαζί με τον Μαντζούκα, η κατάσταση το οποίου θα επανεκτιμηθεί στο επόμενο διάστημα.