O Παναθηναϊκός έσπευσε να βάλει τελεία και παύλα στο θέμα Kalnietis. Από τους πράσινους διαψεύστηκαν τα λιθουανικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το τριφύλλι θέλει τον 36χρονο γκαρντ της Lokomotiv Kuban, Mantas Kalnietis.

Οι πράσινοι ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει ούτε θέμα, ούτε ενδιαφέρον για τον πολύπειρο παίκτη.

Η ομάδα, εξάλλου, δεν δείχνει να κοιτάει πολύ σοβαρα αυτή τη στιγμή στην αγορά για άλλον παίκτη, καθώς είναι γνωστό ότι τα οικονομικά είναι πολύ… σφιχτά και ήδη έγινε υπέρβαση με την απόκτηση του TJ Bray.

H άφιξη του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ ίσως προκαλέσει ανακατατάξεις στο ρόστερ των ξένων.  Ακόμα, όμως, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα φύγει κάποιος από τους ξένους.

Η σκέψη, βέβαια για… διαζύγιο με έναν από τους ξένους που παίζουν στην ομάδα είναι στο μυαλό των πράσινων. Ο… αδύναμος κρίκος έχει φυσικά ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Marcus Foster.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βοηθήσει ως τώρα, δεν μπορεί να βοηθήσει στον άσο, στο «2» πέφτει πάνω στον Nemanja Nedovic, με τον Mack δεν ταιριάζει.

Το θέμα είναι βέβαια, ότι τα περιορισμένα οικονομικά δεν επιτρέπουν… διαζύγια, διότι αυτά… κοστίζουν. Από την άλλη ο Oded Kattash είχε ζητήσει να αξιολογήσει το υπάρχον υλικό και μετά να παρθούν οριστικές αποφάσεις και έτσι το όλο θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.