«Εκτός» προσωρινά ο Nemanja Nedovic από την Basket League, «in» ο Mario Hezonja. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε προσωρινά (μέχρι φυσικά ο Σέρβος να αποθεραπευτεί) τον Nemanja Nedovic από το ρόστερ των ξένων της ομάδας στην Basket League. Στην θέση του Σέρβου γκαρντ δηλώθηκε (μόνιμα φυσικά) στο πρωτάθλημα ο Mario Hezonja.

Ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλως θα δήλωνε τον Mario Hezonja στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα έπαιρνε την θέση του Shelvin Mack στην ομάδα.

Ο Mack δεν κρίθηκε απαραίτητος στο ελληνικό ρόστερ, καθώς έχει απογοητεύσει ως «άσος» και έτσι η ομάδα αναγκάστηκε να πάρει πλέι μέικερ, τον TJ Bray.

Ο τραυματισμός του Nedovic, όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Αν ο Hezonja έπαιρνε την θέση του Mack, η ομάδα θα έπαιζε με 5 ξένους στο πρωτάθλημα, καθώς ο Σέρβος είναι τραυματίας ακόμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος 100%.

Έτσι προτιμήθηκε να βγει από το ελληνικό ρόστερ για την ώρα ο Nedovic και να πάρει την θέση του ο Hezonja.

Όταν φυσικά ο Nedovic θα είναι πανέτοιμος να γυρίσει στα παρκέ, θα δηλωθεί ξανά στην Basket League και θα βγει ο Mack από το ρόστερ των ξένων.

Ο Hezonja ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα το Σάββατο (11/3) στο ματς με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ στην 17η Αγωνιστική της Basket League, εκτός κι αν ο Oded Kattash τον ξεκουράσει και τον βάλει στο πρωτάθλημα στην συνέχεια.