Ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων στον Παναθηναϊκό. Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Άρη για τη 14η αγωνιστική της Basket League, ο αρχηγός των “πράσινων” θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες.

Αυτό το γεγονός κάνει τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται να καλέσει πίσω ακόμα και τον Νίκο Χουγκάζ, ο οποίος παίζει υπό δανεισμό από πέρυσι στον Ιωνικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση του συγκεκριμένου παιχνιδιού και για τον τρόπο που παίζει ο Άρης, γιατί παίζει πολύ σκληρά, αλλά και την ιδιαίτερη εβδομάδα που είχαμε. Προφανώς είχαμε μόνο μία μέρα όχι για να προετοιμαστούμε, αλλά για να προπονηθούμε και να συζητήσουμε πως θα παίξουμε και κυρίως να ξεκουραστούμε.

Ο Παπαπέτρου αύριο θα μπει να κάνει επέμβαση. Θα χρειαστεί κάποιο σοβαρό διάστημα. το οποίο δεν προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να είναι δύο-τρεις εβδομάδες, μπορεί και λίγο παραπάνω. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πρόβλημα με την διαχείριση των τραυματισμών. Και σήμερα κάποια παιδιά που έπαιξαν υποφέρουν από κάποιες ενοχλήσεις. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ο αριθμός είναι μικρότερος. Τόσο για να προπονηθούμε, όσο και για να δουλέψουμε. Είναι μια σκέψη που έχουμε (σ.σ. η επιστροφή του Χουγκάζ), αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα».

OKARO WHITE: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ»

«Ήταν ένα καλό επιθετικό παιχνίδι αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα αμυντικά. Κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε.  Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα από το πρώτο μισό της σεζόν. Περάσαμε καλά τις μπάλες, είχαμε καλή κυκλοφορία με πολλές ασίστ. Είναι δύσκολο σε 48 ώρες να παίζουμε αγώνες στην Ελλάδα και την Ευρώπη, αλλά είμαστε επαγγελματίες και είναι η δουλειά μας».

ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ -20»

«Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο συμπαγείς στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε και σουτ και έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν έχεις να γυρίσεις από το -20 απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 54 πόντους, ξέφυγε εκεί το σκορ. Τα καταφέραμε για ενάμισι δεκάλεπτο να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ».