Ο Παναθηναϊκός θα μονομαχήσει σε λίγο (1/12, 21:45) απέναντι στην Villeurbanne στο «Astroballe» χωρίς τον Marcus Foster. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποστεί διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στο παιχνίδι με την Baskonia στις 19/11 στην Βιτόρια. Την Κυριακή έβγαλε μέρος της προπόνησης έδειξε ότι δεν έχει πλέον θέμα και ο Γιώργος Βόβορας του έδωσε μια θέση στην αποστολή για το σημερινό  ματς με την Villeurbanne και το επόμενο ματς (3/12) με την Armani στην Ιταλία.

Τελικά όμως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκρινε στην Γαλλία ότι ο «πράσινος» γκαρντ έχει μείνει πίσω, καθώς και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος.

Έτσι ο Γιώργος Βόβορας αποφάσισε να κόψει τελικά τον Marcus Foster από την 12άδα της αποψινής αναμέτρησης με την Villeurbanne.

H 12άδα του Παναθηναϊκού, λοιόν, στο αποψινό ματς θα  αποτελείται από τους: Mack, Nedovic, Sant-Roos, Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, Παπαπέτρου, Κασελάκη, Μήτογλου, White, Bentil, Παπαγιάννη, Auguste.

Μετά το ματς με την γαλλική ομάδα ο Παναθηναϊκός θα πάρει τον δρόμο για το Μιλάνο για το παιχνίδι (3/12) με την Armani, στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Foster θα είναι φυσικά στην αποστολή κι αν δείξει ότι έχει ανεβάσει κάπως στροφές, τότε δεν αποκλείεται να είναι στην 12άδα του ματς με τους Ιταλούς και να ενισχύσει την ομάδα σε αυτό το ματς.