Έναν πονοκέφαλο, ο οποίος, πάντως, δεν δείχνει πάρα πολύ σοβαρός, απέκτησε ο Ρικ Πιτίνο ενόψει της πρώτης (23/4) από τις δυο μεγάλες μάχες (η δεύτερη θα γίνει στις 25/4) με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Η… σκοτούρα του προπονητή του τριφυλλιού έχει να κάνει με τον ηγέτη της ομάδας, Νικ Καλάθη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν κατόρθωσε να βγάλει όλο το σημερινό (21/4) πρόγραμμα της προπόνησης, καθώς είχε ενοχλήσεις στην κνήμη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έλεγαν ότι το πρόβλημα του πόιντ γκαρντ του τριφυλλιού δεν δείχνει να είναι σοβαρό και θα προλάβει το ματς της Μεγάλης Τρίτης (24/4) με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου το τριφύλλι θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να μειώσει την σειρά με τους Ισπανούς στο 2-1, να κάνει το 2-2 στο δεύτερο παιχνίδι μέσα στην έδρα του, την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) και να πάει πια να τα παίξει όλα για όλα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στο 5ο ματς που θα γίνει στην Μαδρίτη.

Η κατάταση του Καλάθη θα επανεκτιμηθεί και αύριο και εκεί θα ξεκαθαρίσει το αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι κι αν φυσικά η ομάδα θα παίξει την Μεγάλη Τρίτη με τον αρχηγό της στο τιμόνι ή αν θα αναγκαστεί να δώσει την μάχη της χωρίς τον ηγέτη της.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι πράσινοι παίκτες έβγαλαν το σημερινό πρόγραμμα της προπόνηση χωρίς να συμβεί κάποιο άλλο… απρόοπτο.