«Ησύχασαν» στον Παναθηναϊκό για το θέμα του τραυματισμού του Γιώργου Παπαγιάννη στον ώμο. Οι εξετάσεις που έκανε ο 22χρονος σέντερ ήταν «καθαρές» και φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο «Big Papa» πάντως, έχει ακόμα ενοχλήσεις στον ώμο και έτσι δεν προπονήθηκε σήμερα (26/12) με την ομάδα, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (27/1) ματς με τον ΠΑΟΚ για την 17η Αγωνιστική της Basket League.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε αποχωρήσει τραυματίας από το ματς με τη Βιλερμπάν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ για την Euroleague. Ο ψηλός του Παναθηναϊκού είχε δεχτεί ένα χτύπημα στον ώμο σε μια ανύποπτη φάση του ματς με τους Γάλλους. Ο παίκτης είχε ενοχλήσεις και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο τραυματισμός του δεν είναι ανησυχητικός και είναι «ελαφρύς». Ο παίκτης βέβαια, έχει ακόμα ενοχλήσεις. Γι’ αυτό και δεν προπονήθηκε σήμερα. Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο αν οι ενοχλήσεις δεν εξαφανιστούν να μην είναι στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Για προληπτικούς λόγους, βέβαια.

«Εκτός» παραμένει και Νίκος Παππάς. Ο Ελληνας γκαρντ είχε ενοχλήσεις στον ώμο και προ ημερών είχε κάνει μια ειδική ένεση στο σημείο. Οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει ακόμα και έτσι δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.