Ο νέος ξένος του Παναθηναϊκού, Shelvin Mack, μπήκε κατευθείαν στα… ζόρια και έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Ο Αμερικανός μαζί φυσικά και τα… εντατικά μαθήματα, για να μάθει ό,τι προλάβει από την ομάδα και τα Plays ενόψει του ντεμπούτου του στο ματς με την Efes (13/11).

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού θα πέσει με την μια στα βαθιά και θα κάνει άμεσα το ντεμπούτο του κόντρα στους Τούρκους, έστω κι αν θα είναι ανέτοιμος και δεν θα ξέρει καν καλά, καλά τα ονόματα όλων των συμπαικτών του.

Το «τριφύλλι» δεν έχει την πολυτέλεια να μην χρησιμοποιήσει τον Mack στο παιχνίδι με την Efes. Η ομάδα δεν έχει άλλον «καθαρό» και πρωτοκλασάτο πόιντ γκαρντ. Η φυγή του Keifer Sykes (το μηναίο συμβόλαιό του έληξε, ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση να τον κρατήσει, αλλά ο Αμερικανός είπε «όχι», επειδή είχε στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας) άφησε τους «πράσινους χωρίς βασικό «άσο».

Έτσι ο Shelvin Mack θα μπει κατευθείαν στους αγώνες, έστω κι αν ήρθε μόλις χθες στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός είναι εδώ και καιρό σε απραξία. Είναι, όμως, έμπειρος και έξυπνος παίκτης και ξέρει να… καλυφθεί και να μπορέσει να δώσει ό,τι μπορεί σε αυτό το στάδιο στην ομάδα.

Οι «πράσινοι», βέβαια, δεν περιμένουν να κάνει «παπάδες». Θεωρούν όμως, ότι μπορεί να βοηθήσει, έστω κι αν χρειάζεται ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί και να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι και στο κομμάτι φυσικά της φυσικής κατάστασης.