Ο Παναθηναϊκός είναι η ζωή του. Πέρασε μια ζωή στην ομάδα. Ήταν 33 ολάκερα χρόνια στην ομάδα. Υπηρέτησε το «τριφύλλι» από κάθε πόστο. Ο Μάνος Παπαδόπουλος έφυγε το καλοκαίρι από την ομάδα της καρδιάς του και μετακόμισε στην Zenit, καθώς ανέλαβε το πόστο του General Manager της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός όμως, είναι πάντα η οικογένειά του. Και το έδειξε αυτό.

Οι «πράσινοι» βράβευσαν τον Παπαδόπουλο στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο του ματς όμως, ως αντίπαλος του «τριφυλλιού».

Τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα για τον Μάνο Παπαδόπουλο, που τον λύγισαν και έτσι ήταν φανερά συγκινημένος την ώρα της βράβευσής του.

Ο Παπαδόπουλος μπήκε πιτσιρικάς στον Παναθηναϊκό, βοηθώντας ακόμα και στις πετσέτες και τα νερά.

Αρχικά ήταν δίπλα στα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου. Πέρασε στην μεγάλη ομάδα. Πέρασε από κάθε πόστο. Ήταν έφορος, κατόπιν σε μάνατζερ, μετά έγινε τζένεραλ μάνατζερ και πριν μερικά χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έδωσε τον ρόλο του πρόεδρου του Παναθηναϊκού.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ήταν ένα από τα δεξιά χέρια των αείμνηστων «πατριαρχών» του «τριφυλλιού», Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Από το 2012 που αποχώρησαν οι μυθικοί παράγοντες της ομάδας, στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 που έφυγε.