Η Baskonia ίσως λύσει τον «γόρδιο δεσμό» της υπόθεσης του Jimmer Fredette, που πνίγει τον Παναθηναϊκό. Η Baskonia δείχνει να ενδιαφέρεται για τον 31χρονο γκαρντ και ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα έδινε τα πάντα για να πάρουν οι Βάσκοι τον Αμερικανό και να γλιτώσει η ομάδα από το βαρύ συμβόλαιό του.

Ο Fredette έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό και η ομάδα πρέπει να του καταβάλει 1,8 εκατ. δολάρια. Η νέα οικονομική τάξη πραγμάτων, που έχει δημιουργηθεί στο «τριφύλλι» μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως, δεν… σηκώνει τέτοια συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τρόπο να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Αμερικανού. Για να γίνει όμως, αυτό είτε ο παίκτης θα πρέπει να συμφωνήσει να το λύσει, είτε να βρει ομάδα και να πάει εκεί και να γλιτώσει έτσι το «τριφύλλι» από τα 1,8 εκατ. δολάρια.

Μια αχτίδα φωτός φάνηκε στο όλο θέμα σήμερα από την Ισπανία. Η εφημερίδα «Marca» ανέφερε ότι η Baskonia καλοβλέπει τον Jimmer Fredette.

Βέβαια, το θέμα είπαμε ότι δεν είναι εύκολο, καθώς ο 31χρονος «μπόμπερ» έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» θα ήθελαν όσο τίποτα να τα βρει ο παίκτης με τους Βάσκους και να ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό για να πάει στην Ισπανία.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τον Παναθηναϊκό…