Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Mario Hezonja στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, έλαβε χώρα ακόμα μια θετική είδηση για τους «πράσινους», η οποία επαφίεται σε μια παλαιότερη μεταγραφή της τρέχουσας σεζόν, αυτή του Λευτέρη Μαντζούκα από τον Προμηθέα Πατρών!

Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή της προσθήκης του νεαρού Forward, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε ενημερώσει το «τριφύλλι» πως ο Μαντζούκας δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής στην ελληνική Basket League, αφού -σύμφωνα με τους κανονισμούς- δεν επιτρέπεται ένας αθλητής κάτω των 18 να αγωνίζεται με 2 ομάδες στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός προσέφυγε άμεσα στην ΑΣΕΑΔ για την επανεξέταση της υπόθεσης, αφού θα ήταν ένα σημαντικό πλήγμα η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού του αθλητή του για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα -και δεδομένης της μικρής του συμμετοχής στην EuroLeague (προς το παρόν μηδαμινή).

Σήμερα, λοιπόν, η ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό και όρισε την δικαιοδοσία να εκδοθεί άμεσα το δελτίο του νεαρού παίκτη, προκειμένου να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα!

Σημειωτέον, η επόμενη αγωνιστική της Basket League για τον Παναθηναϊκό είναι στην έδρα του Άρη, την προσεχή Κυριακή (28/2).