Ενώ το ατομικό πρόγραμμα για τους Howard Sant-Roos και Aaron White, αλλά και οι θεραπείες για τον Pierre Jackson συνεχίζονται, ο Γιώργος Βόβορας απέκτησε ακόμα έναν “πονοκέφαλο” εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (09/10, 21:00) στο ΟΑΚΑ

Πιο συγκεκριμένα, η κακοτυχία για τους “πράσινους” συνεχίζεται με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να έχει υποστεί θλάση και να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Ο Έλληνας 26χρονος γκαρντ δεν προπονήθηκε σήμερα (06/10) και όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέστη θλάση στο αριστερό υποκνημίδιο. 

Μάλιστα, ο Μποχωρίδης προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση στη Ρωσία κόντρα στην Khimki και ο Έλληνας τεχνικός υπολόγιζε πολύ πάνω του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα είναι απών από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πλέον αναμένουμε τη νέα εκτίμηση των γιατρών για τους τρεις παίκτες του “τριφυλλιού” και την ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή τους στο κρίσιμο ματς της Παρασκευής για τη δεύτερη αγωνιστική της Turkish Airlines Eurolegaue.