O κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλα την πόρτα του Παναθηναϊκού. Η ομάδα ανακοίνωσε στις 27/10 ότι μέλος του τριφυλλιού (επρόκειτο για παίκτη, που δεν κατονομάστηκε) βρέθηκε θετικός στον Covid-19 σε τεστ που έγιναν. Πριν περάσουν, όμως, καν δυο μέρες βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα του ιού στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι βρέθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19 στα νέα τεστ που έγιναν στους πράσινους.

Το τριφύλλι ανέφερε ότι κατάστασή του μέλους της ομάδας που προβλήθηκε από τον Covid-19 θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Δεν αποκλείεται για την δεύτερη μπούκα του ιού στην ομάδα να φταίει το πρώτο μέλος που βρέθηκε θετικό στον ιό. Ο… πρώτος ασθενής δεν ήξερε ότι έχει τον ιό και έτσι ήταν κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (26/10) και ήρθε φυσικά με επαφή με όλα τα μέλη της ομάδας. Δεν αποκλείεται η επαφή αυτή να φταίει για το δεύτερο κρούσμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάντως, παιχνίδι μπροστά του, καθώς η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα που επρόκειτο να δώσει σήμερα η ομάδα με την Zenit στην Ρωσία στην 6η Αγωνιστική της διοργάνωσης, ενώ ο ΕΣΑΚΕ είχε ανακοινώσει ήδη την αναβολή του ματς που θα έδινε ο Παναθηναϊκός στην Basket League με τον Προμηθέα την Κυριακή 1/11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι ακόμη ένα μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στoν COVID-19.

Όλα τα μέλη της ομάδας μας υποβλήθηκαν την Πέμπτη (29/10) σε νέα τεστ για τον COVID-19 από τα αποτελέσματα των οποίων προέκυψε και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρούσματος του ΕΟΔΥ.

 

TO POST TOY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

 

Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020