Δυστυχώς ο Covid-19… θυμήθηκε και πάλι τον Παναθηναϊκό! Ο κορονοϊός έκανε νέα «επίσκεψη» στον σύλλογο και έτσι το τριφύλλι ανακοίνωσε ότι δύο μέλη της ομάδας βρέθηκαν «θετικά» στον ιό στα τεσ που έγιναν μετά την επιστροφή των πράσινων από την Μόσχα όπου έπαιξαν χθες απέναντι στην CSKA!

Ο Παναθηναϊκός είχε… χτυπηθεί κι άλλες φορές φέτος από τον Covid-19. Τελευταία ο ιός έδειξε να έχει… ξεχάσει την ομάδα, αλλά τελικά έκανε την επανεμφάνισή του στους πράσινους.

Οι πράσινοι τόνισαν στην σχετική ανακοίνωση ότι η κατάσταση των δύο… ασθενών παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού.

Επίσης ανέφεραν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, ενώ τα

τα επόμενα τεστ για τον ιό θα πραγματοποιηθούν στην ομάδα την Παρασκευή (16/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας από την Μόσχα το μεσημέρι της Πέμπτης (15/4), όλα τα μέλη της υποβλήθηκαν σε ελέγχους για τον Covid-19 και δύο εξ’ αυτών διαγνώστηκαν θετικά στον ιό.

Η κατάσταση των δύο νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (16/4).