Ο Dejan Radonjic (θα) είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!

 

Το «τριφύλλι» τα βρήκε σε όλα με το Μαυροβούνιο τεχνικό, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για να συνεργαστούν! Ο Radonjic συμφώνησε με το πλάνο που του παρουσιάστηκε απ’ τον Αργύρη Πεδουλάκη και τoυς συνεργάτες του, ενώ οι συζητήσεις με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ έγιναν σε άψογο κλίμα, με τον πρώην -πια- προπονητή του Crvena Zvezda να δέχεται να έρθει στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

 

Έτσι, το μόνο που μένει πια για την επισημοποίηση της συμφωνίας είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες και οι ανακοινώσεις, ενώ, πρέπει να αναφερθεί, ότι το συμβόλαιο του 52χρονου τεχνικού θα είναι κλειστό διετές, με τις υπογραφές ν’ αναμένεται να «πέσουν» αύριο, Πέμπτη (30/06).

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Dejan Radonjic έχει περάσει από Buducnost, Crvena Zvezda (δυο φορές) και Bayern, έχοντας κατακτήσει 5 φορές την Αδριατική λίγκα, 5 φορές το πρωτάθλημα Σερβίας, 5 φορές το Κύπελλο Σερβίας (4 double), 2 φορές το πρωτάθλημα Γερμανίας, 6 φορές το πρωτάθλημα Μαυροβουνίου, 6 φορές το Κύπελλο Μαυροβουνίου (όλα double), ενώ έχει αναδειχθεί και 2 φορές προπονητής της χρονιάς στην Αδριατική Λίγκα.