Ο Oded Kattash θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού στις 15/1 (θα είναι στυην Αθήνα από τις 14/1) στην Πόλη στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με την Fenerbahce. O 46χρονος Ισραηλινός κόουτς, που έχει συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι» και απομένει μόνο ην επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του θα κάνει ντεμπούτο στο δεύτερο ματς που έχει μπροστά της η ομάδα στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που περιμένει αυτή την εβδομάδα τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση, αυτό με την Villeurbanne στο ΟΑΚΑ, την ομάδα θα κοουτσάρει και πάρει ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα η «πρώτη» του Kattash θα γίνει στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Άρη στις 17/1 στην Θεσσαλονίκη.

Ο Kattash αναμένεται να μείνει κανονικά, πάντως, στη θέση του ως προπονητής της Εθνικής Ισραήλ. Εδώ υπάρχει  ένα… μικροπροβληματάκι, που πιθανότατα έχει διευθετηθεί όπως όλα δείχνουν.

Το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Eurobasket (έχει ήδη σκορ 4-0). Έχει ακόμα δυο αγώνες στον όμιλό του στα παράθυρα του Φεβρουαρίου με Ρουμανία (19/2) και Ισπανία (21/2) στην «φούσκα» του Gliwice στην Πολωνία.

Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το διάστημα έχει υποχρεώσεις στην Euroleague, η οποία ως γνωστόν είναι στα μαχαίρια με την FIBA και δεν έχει καμία διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων. Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το διάστημα καλείται να παίξει στις 17/2 με την Zenit στην Αγία Πετρούπολη σε εξ αναβολής αγώνα, ενώ στη συνέχεια παίζει στις 19/2 στην Μόσχα με την CSKA.

To πιο πιθανό είναι ο Kattash να πάρει άδεια από την Ισραηλινή Ομοσπονδία για να… χάσει το ματς με την Ρουμανία (19/2), που είναι ούτως ή άλλως αδιάφορο, έτσι ώστε να είναι στον πράσινο πάγκο για τα ματς με τους Ρώσους.