Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει στη νέα σεζόν ο Λεωνίδας Κασελάκης. Ο παίκτης και η ομάδα διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής.

Η υπόθεση Κασελάκη πέρασε πάντως από διάφορα στάδια. Οι δυο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και καιρό.

Οι υπογραφές όμως, δεν έπεφταν. Μάλιστα αρχικά διέρρεε από το πράσινο στρατόπεδο ότι η απόφαση ήταν αν έμενε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, να μην ερχόταν ο Λεωνίδας Κασελάκης, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το μπάτζετ.

Ο Καλαϊτζάκης πάντως, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα σε μια υπόθεση που έγινε σίριαλ (αρχικά είχε φανεί ότι ο 21χρονος γκαρντ έχει «τελειώσει» από τον Παναθηναϊκό), αλλά τελικά είχε «χάπι εντ», καθώς ο νεαρός παίκτης δεν θα το κουνήσει ρούπι από τους «πράσινους».

Κι εκεί που φάνηκε ότι ο Κασελάκης δεν θα αποκτηθεί, ξαφνικά όλα άλλαξαν και η ομάδα του άνοιξε την πόρτα για να μπει στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε το τριφύλλι να έχει βάθος στον πάγκο.

Ο 30χρονος (2,02μ.) φόργουορντ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Ηλυσιακό. Πέρασε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά, Astana και φέτος ήταν στον Προμηθέα.

Ο Κασελάκης είχε πέρσι με την ομάδα της Πάτρας στο BCL 8,1 πόντους (με 43,9% στο δίποντο, 41,5% στο τρίποντο, 73,7% στις βολές), 2,4 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.