Ένα νέο πρόσωπο, αλλά συνάμα γνωστό είχε σήμερα (20/9) η προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Ίαν Βουγιούκας ξεκίνησε από σήμερα τις προπονήσεις με την ομάδα, ενώ οι Howard Sant-Roos, Λευτέρης Μποχωρίδης έκαναν ατομικό, αλλά ανεβάζουν στροφές ενόψει Super Cup.

Οσο για τον Βουγιούκα, ο 35χρονος σέντερ βρέθηκε φυσικά σε γνωστά λημέρια.

Ο πολύπειρος ψηλός έπαιξε αρχικά στην ομάδα από το 2010 έως το 2012. Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ το 2017 και ήταν εκεί στη σεζόν που τελείωσε.

Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος φέτος (δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του), αλλά ο Παναθηναϊκός έκρινε ότι μπορεί να τον βοηθήσει και στη νέα χρονιά και έτσι το «τριφύλλι» ανακοίνωσε χθες και επίσημα την… επανένταξή του Βουγιούκα στην ομάδα.

Από την άλλη, οι Sant-Roos και Μποχωρίδης έκαναν ατομικό, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει 100% τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα δεν έπαιξαν στο χθεσινό (19/9) φιλικό με την ΑΕΚ, όπου ο Παναθηναϊκός έδειξε το κακό του πρόσωπο και ηττήθηκε με 87-77 από την «Ένωση».

Οι Sant-Roos και Μποχωρίδης, πάντως, ανεβάζουν στροφές και όλα δείχνουν ότι θα είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στην μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο Super Cup (23-24/9).

Οι «πράσινοι» παίζουν στις 23/9 με το Περιστέρι στον ένα ημιτελικό, ενώ στον άλλο μονομαχούν ΑΕΚ και Προμηθέας.