Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει Έλληνας ο Howard Sant-Roos! Ο Κουβανός θέλει να γίνει «πολίτης» της χώρας μας και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το κάνει αυτό.

Από την άλλη, η «Ελληνοποίηση» του Sant-Roos είναι… ό,τι πρέπει και για την ομάδα, καθώς αν πάρει ελληνική ταυτότητα, τότε το τριφύλλι θα τον χρησιμοποιεί πλέον ως Έλληνα και φυσικά δεν θα πιάνει θέση ξένου στο πράσινο ρόστερ.

Το τριφύλλι έχει στο μυαλό του το θέμα με την «Ελληνοποίηση» του Howard Sant-Roos από το καλοκαίρι, οπότε και ο Κουβανός ήρθε στην ομάδα από την CSKA. Και ο ίδιος ο παίκτης το ήθελε αυτό.

Μάλιστα… νιώθει Έλληνας, καθώς έχει παντρευτεί Ελληνίδα. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θέλει να γίνει Έλληνας και έχει τις… νομικές βάσεις, για να το πετύχει αυτό. Η σύζυγός του όπως είπαμε είναι Ελληνίδα, ενώ σύντομα θα κλείσει 3 χρόνια διαμονής στη χώρα μας.

Ο Sant-Roos ήταν 1,5 χρόνο στην ΑΕΚ και έχει και 1 χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ήταν βέβαια, για 6 μήνες στην Ρωσία, παίζοντας στην CSKA, αλλά το χρονικό διάστημα δεν αποτελεί εμπόδιο.

Σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους κάποιος άνθρωπος, μπορεί να αποκτήσει το δικαίωμα του να γίνει Έλληνας πολίτης, μετά από 3 χρόνια μόνιμης και νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα κι αν έχει γάμο και παιδί με Έλληνα ή Ελληνίδα!

Ο Κουβανός ετοιμάζεται να κλείσει τα 3 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ έχει παντρευτεί και Ελληνίδα.

Ο Παναθηναϊκός έτσι θα… τρέξει το θέμα της «Ελληνοποίησης» του παίκτη του το καλοκαίρι, έτσι ώστε ο Sant-Roos να πάρει ελληνικά χαρτιά και να μπορεί να παίζει πλέον σαν Έλληνας στο τριφύλλι.