O Γιώργος Βόβορας αποφάσισε να πάρει το μαστίγιο στον Παναθηναϊκό μετά την κάκιστη χθεσινή (11/12) εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Zalgiris (πήρε τη νίκη με 81-69 μέσα στο άλλοτε πανίσχυρο πράσινο κάστρο). Ο προπονητής του τριφυλλιού αποφάσισε να σφίξει τα λουριά και έτσι κράτησε τους παίκτες του σήμερα στο ΟΑΚΑ 4 ώρες!

Το μενού είχε αρχικά 2ωρη ανάλυση του αγώνα με την Zalgiris μέσω του βίντεο. Ο πράσινος προπονητής έδειχνε και ξαναέδειχνε στους παίκτες τα λάθη τους και φυσικά τους έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για τα κακώς κείμενα.

Ο Γιώργος Βόβορας όμως, δεν… ξεθύμανε εκεί. Το… κακό είχε και συνέχεια για τους παίκτες του. Ο πράσινος κόουτς είχε ετοιμάσει κι άλλο καψώνι και αυτή τη φορά πολύ επίπονο.

Μετά τα ευρωπαϊκά ματς η ομάδα κάνει τελείως χαλαρή προπόνηση, σε μια προσπάθεια να γίνει μια μικρή αποφόρτιση. Αμ δε. Ο Βόβορας… έβγαλε το λάδι στους παίκτες του σήμερα (4/12).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε όχι κανονική, αλλά φουλ προπόνηση στην ομάδα. Και μάλιστα όχι μια προπόνηση απλή. Ο Γιώργος Βόβορας είχε τους παίκτες του 2 ώρες στο παρκέ του ΟΑΚΑ και τους πήγαινε σφαίρα, κάνοντάς τους εντατική και επίπονη προπόνηση!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε έτσι σε όλους ότι δεν θα ανεχτεί άλλες κακές και τραγικές εμφανίσεις σαν αυτή με την Zalgiris και έτσι θα βάλει άπαντες στην πρίζα, δείχνοντας ότι άφησε το καρότο και έπιασε για τα καλά το μαστίγιο μπας και συνέλθει η ομάδα.

Και το τρομερό είναι ότι ο Παναθηναϊκός προερχόταν από τη νίκη επί της πανίσχυρης Armani μέσα στο Μιλάνο. Οι πράσινοι έδειξαν στη Ιταλία ότι μπορούν να χτυπήσουν κάθε ματς αν ειναι στα… καλά τους.

Ελα, όμως, που η ομάδα μεταμορφώθηκε στο ματς με την Zalgiris και από μαγεία έγινε τραγωδία. Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο και έλλειψη σοβαρότητας και ο Βόβορας έτσι αποφάσισε να τραβήξει τ’ αυτί στην ομάδα μπας και συνέλθει.

Και δεν περιμένουν θαύματα στον Παναθηναϊκό. Ξέρουν άλλωστε ότι η αυτή η σεζόν ειναι παράξενη και πολύ πολύ δύσκολη. Αλλο όμως, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις… παπάδες φέτος και ο πήχης είναι μοιραία χαμηλά και άλλο να διασύρεται η ομάδα και να παρουσιάζει διαφορετικά πρόσωπα.