Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, θα έχει κανονικά στο οπλοστάσιο της ομάδας στο αυριανό (22/12, 21:15) ματς με την Maccabi στο Τελ Αβίβ στην 16η Αγωνιστική της Euroleague, τους Shelvin Mack και Aaron White.

Οι δυο Αμερικανοί ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν. Οι Mack και White προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, χωρίς την παραμικρή ενόχληση και έτσι θα πετάξουν αύριο (η ομάδα θα πάει αυθημερόν στο Ισραήλ για το ματς) με το τσάρτερ που ναύλωσε η ομάδα και θα παίξουν στο ματς με την Maccabi.

Ο Mack είχε γυρίσει τον αστράγαλό του στο ματς με την Real, ενώ ο White είχε ενοχλήσεις στον ώμο από το ματς με την Alba.

Η ομάδα θα πετάξει με 13 παίκτες για το Τελ Αβίβ και πριν το ματς ο Βόβορας θα επιλέξει την 12άδα που θα ριχτεί στην μάχη με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αντίθετα στην Αθήνα (και φυσικά εκτός του αγώνα) θα μείνει ο Zach Auguste.

Ο Ελληνοαμερικανός, που είχε τραυματιστεί στο ματς με το Περιστέρι, δεν έχει κατορθώσει ακόμα να προπονηθεί κανονικά. Σήμερα έβγαλε μεν μέρος του προγράμματος και δείχνει ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος και έτσι δεν θα παίξει στο παιχνίδι με την Maccabi.