Τη λύση της κοινής του συνεργασίας με τον TJ Bray ανακοίνωσε πριν από λίγες στιγμές ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να αναφέρει πως ο Αμερικανός SG δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Έτσι, λύνεται ένα τεράστιο πρόβλημα στη σκαλέτα του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος δεν πίστευε πως ο πρώην παίκτης της Bayern Munchen ταίριαζε στη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει και ο απαραίτητος χώρος στο ρόστερ για την ένταξη ενός δημιουργικού PG.

Από πλευράς του, ο Bray ήταν εξαιρετικός στο ελάχιστο διάστημα που αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα στη Basket League, μετρώντας 18 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 3 ματς κανονικής διάρκειας.
Στα Playoffs, όπου επανεμφανίστηκε έπειτα από αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο χέρι, αρίθμησε 6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 21 αγωνιστικά λεπτά, όντας φανερά σε χειρότερη κατάσταση.

Εν γένει, σούταρε με 60% εντός πεδιάς στη regular season του πρωταθλήματος, αλλά και με το τρομερό 59% από τη ζώνη του τριπόντου σε 9 απόπειρες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τι Τζέι Μπρέι.

Ο αθλητής ενημέρωσε πως δεν δύναται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας για προσωπικούς λόγους»