Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ανεβάζει στροφές. O «πράσινος» γκαρντ μετείχε κανονικά στη σημερινή πιο χαλαρή προπόνηση που έκανε ο Παναθηναϊκός και έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω του την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και τον είχε στείλει στα «πιτς».

Όλα δείχνουν ότι πιθανότατα αύριο (19/10) ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα γυμναστεί σε φουλ ρυθμό.

Και φυσικά αν δεν παρουσιαστεί κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο παίκτης  του Παναθηναϊκού και θα παίξει με την ομάδα στο ματς με την Fenerbahce (22/10).

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε υποστεί θλάση πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/10). Στις 6/10 ο Έλληνας γκαρντ έμεινε εκτός προπόνησης και ο Παναθηναϊκός αναικοίνωσε ότι ο 26χρονος παίκτης έχει υποστεί θλάση στο αριστερό υποκνημίδιο. 

Ο «Μπόχω» ήταν εκτός από τότε. Μάλιστα ο τραυματισμός τον είχε… βρει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς προερχόταν από μια εξαιρετική εμφάνιση στη Ρωσία κόντρα στην Khimki στην πρεμιέρα της Euroleague.

Η επιστροφή του στην ομάδα δίνει στον Γιώργο Βόβορα την ευκαιρία να έχει ένα σημαντικό μπακ απ στο «1», όπου υπάρχει γενικά θέμα στο «τριφύλλι». Μοναδικός «καθαρόαιμος» και κλασικός «άσος» είναι ο Keifer Sykes, ο οποίος όπως διαβάσατε νωρίτερα δεν προπονήθηκε (μαζί με τον Παπαπέτρου) σήμερα, καθώς έχει κάκωση στη φτέρνα, ενώ στο «1» βοηθάει και ο Sant-Roos, ο οποίος είναι καλός, φιλότιμος, σπουδαίος, αλλά δεν είναι πόιντ γκαρντ.